ОБЯВИ ЗА РАБОТА      АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ
Сънища с ангелите

Сънища с ангелите

Цена: 8 лв

Рейтинг на продавача:  няма рейтинг

Автор: Дорийн Върчу; Мелиса Върчу
Издател Аратрон
Преводач Дара Василева
Брой страници 144
Година на издаване 2015
Корици меки
Език български
Тегло 166 грама
Размери 13x20
ISBN 9789546264473
Баркод 9789546264473
Категории Езотерика. Духовни учения.

Сънищата ни отварят вратите към други светове, времена и нива на съществуване. Те са свещени портали, чрез които ние получаваме мощни послания и напътствия от Източника, често под формата на символи, предоставени от нашия водач на сънища и нашите ангели.

В тази книга Дорийн Върчу и Мелиса Върчу разглеждат произхода на сънищата, как да ги тълкуваме и да разчитаме символите в тях, каква роля играят ангелите и кого да призоваваме за конкретни напътствия. Включени са практики за осъзнати пътешествия по време на сън, както и техники за създаване на собствени сънища и подобряване на спомнянето им при събуждане. С помощта на много споделени истории и интерпретации на сънища ще се научите как да определяте различните видове сънища, което ще ви помогне да дешифрирате вашите собствени послания от сънищата.

Дорийн Върчу е доктор по психология и ясновидка, която работи с ангелския свят. Автор е на много книги и гадателски карти за работа с ангелите и духовно развитие. За повече информация можете да посетите нейния сайт: www.AngelTherapy.com.

Мелиса Върчу започва да общува с ангелите още в ранна възраст. Тя е практикуващ специалист по Ангелска терапия, медиум и практикуващ специалист по лечение със светлинен резонанс. Мелиса води семинари за разчитане на сънищата и работа с ангелите.

Състояние на книгата:  Отлично

Опции за доставка:
Доставка с Еконт с наложен платеж. Доставката е за сметка на купувача.




Изпрати съобщение/запитване към продавача »
 

Търсене на книги: