ФИТНЕС ЗА ЖЕНИ. БЕЗ ГЛАДУВАНЕ. БЕЗ ПРЕУМОРА - ДЕНИС ОСТИН

ФИТНЕС ЗА ЖЕНИ. БЕЗ ГЛАДУВАНЕ. БЕЗ ПРЕУМОРА - ДЕНИС ОСТИН

Цена: 14 лв

Рейтинг на продавача:  няма рейтинг

ФИТНЕС ЗА ЖЕНИ. БЕЗ ГЛАДУВАНЕ. БЕЗ ПРЕУМОРА - ДЕНИС ОСТИН
Под редакцията на доц. д-р Евгени Стойнев д.м., специалист по хранене и диететика
Какво представляват проблемните женски зони? Това са онези части от тялото ви, които „изскачат”, след като родите, или поувисват след определена възраст. Това са зоните, които се опитвате да прикриете с торбести дрехи, а кожата се протърква и се подава от тях по неподходящ начин.
Ако имате такава зони, инструкторката по фитнес и диететика, Денис Остин, е създала тази програма точно за вас. Само след шест седмици ще имате по-стегнати бедра и предмишници, по-тънка талия и по-секси ханш, отколкото сте мечтали. Ще губите близо по килограм на седмица и ще се чувствате стройни, стегнати и енергични.
Денис е създала тази специална програма, като е съчетала най-ефективния хранителен режим с комплекси от упражнения за специфичните проблемни зони при жените.
Научете тайните на Денис Остин, за да:
премоделирате тялото си и да ускорите метаболизма симинете през кратки и забавни тренировки, които ще стегнат и тонизират проблемните ви зонивкусите от великолепни ястия съгласно 6-седмичен план, разработен от водещ експерт по храненетопроследите прогреса си в мотивиращ, специализиран дневниквидите снимки „преди” и „след” на жени, постигнали удивителни и бързи резултати
Кажете „сбогом” на проблемните зони в тялото си – завинаги!
Автор: Денис Остин
Издателство: СофтПрес
Тема: Спорт, Фитнес
Страници: 416
Корици: мека
Език: български


Състояние на книгата:  Отлично

Опции за доставка:
Доставка с Еконт с наложен платеж. Доставката е за сметка на купувача.
Изпрати съобщение/запитване към продавача »
 

Търсене на книги: