ОБЯВИ ЗА РАБОТА      АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ
Ако не си първи, си последен Ако не си първи, си последен

Ако не си първи, си последен

Цена: 9 лв

Рейтинг на продавача:  няма рейтинг

Грант ще Ви даде съвети от реалния свят как можете да постигнете истински успех в бизнеса и живота. Ще научите как да умножите по 10 финансите, бизнеса, присъствието в социалните медии и живота си.

Не всеки може да осъществи продажбата, да спечели играта или да е лидер в пазара. Когато икономиката се свива, става още по-трудно да продадете продуктите си, да поддържате клиентската си база и да спечелите пазарен дял. Грешките струват по-скъпо, а провалът се превръща в реална възможност за всички онези, които не доминират. Ще се научите как да продавате продуктите си, когато другите не успяват и да спечелите пазарен дял от своите конкуренти. Почти всички съвети за продажбите, на които са ви учили, ще ви заведат до последното място. Прочетете тази книга и научете как да постигнете максимален успех в бизнеса!

Грант Кардон е международен експерт по продажбите, лектор по продажби, мотивационен лектор и автор. Той гостува регулярно във Fox News, Fox Business, CNBC и MSNBC и има голям принос към Entrepreneur.com и Huffington Post. Изградил е три мултимилионни компании, включително "Cardone Training Technologies", "Cardone Group" и "Twin Capital Management". В момента Грант живее в Холивуд, Калифорния със съпругата и дъщерите си.

Състояние на книгата:  Отлично

Опции за доставка:
Доставката се поема от купувача.


ПРОДАДЕНА
 

Търсене на книги: