ОБЯВИ ЗА РАБОТА      АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ
Как да манипулираме хората - техники за манипулaция и защита от тях

Как да манипулираме хората - техники за манипулaция и защита от тях

Цена: 8 лв

Рейтинг на продавача:  няма рейтинг

Вид: Психология
Автор:
Издателство: СофтПрес
ISBN: 9789546855473
Корици:
Страници: 208
Формат: 140x210

Как да манипулираме хората - техники за манипулация и защита от тях

Манипулацията е интересна и завладяваща игра, която ни помага в постигането на поставените цели. Ние използваме манипулативни игри вкъщи и на работа, с близки хора и случайни познати, с нашите ръководители и подчинени. Влизаме в ролята на хитър манипулатор или ставаме жертва на манипулации. Често не осъзнаваме тези игри, не разбираме смисъла от нашите действия, а в резултат – не получаваме възможната изгода или се хващаме на нечия „въдица”. А манипулаторът, който има ясна представа какво, как и защо прави нещо, постига успехи. Манипулацията в бизнеса позволява да се икономисват безценни ресурси, като време, енергия и нерви.

След като прочетете тази книга, ще се научите да разбирате смисъла на манипулациите, ще овладеете практически методи за манипулиране и техники за защита. Това ще ви позволи да контролирате отношенията си с хората, да ги разбирате по-добре. Ще научите най-разпространените манипулативни игри в отношенията “ръководител – подчинен”, “длъжник – кредитор”, “продавач – купувач”.

Книгата е предназначена за всички, които се интересуват от психология на манипулациите. Тя може да бъде използвана като тренинг за овладяване на техниките за въздействие върху съзнанието при различни ситуации в деловия и личния живот.


Състояние на книгата:  Отлично

Опции за доставка:
Доставка с Еконт с наложен платеж. Доставката е за сметка на купувача.


ПРОДАДЕНА
 

Търсене на книги: