ОБЯВИ ЗА РАБОТА      АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ
Експериментът с намерението

Експериментът с намерението

Цена: 5 лв

Рейтинг на продавача:  няма рейтинг

Лин Мактагарт

Книгата, представена от Дан Браун в "Изгубеният символ"!

Използвай мислите си, за да промениш света


Книгата, която държите в ръцете си, е революционно пътешествие в науката за намерението. Черпейки от откритията на водещи учени от целия свят, „Експериментът с намерението” показва, че мисълта има силата да въздейства. Това е също първата книга, която кани вас, читателя, да вземете активно участие в научното изследване.
Като се позовава на най-нови експерименти, проведени в Принстън, МТИ, Станфорд и много други престижни университети и лаборатории, „Експериментът с намерението” разкрива, че всичко във вселената е свързано помежду си чрез огромно поле на квантова енергия. Мисълта генерира своя собствена напълно реална енергия, която може да се използва за подобряване на живота и – когато е овладяна от група хора – за промяна на света.

Световноизвестната Лин Мактагарт ни повежда на грабващо и зашеметяващо пътешествие в дълбините на съзнанието. Докато разказва за вълнуващите открития в науката за намерението, тя ни запознава и с колоритните учени и пионери, които изследват поддаващите ефектите от фокусираното групово намерение върху различни цели – животни, растения и хора.
„Експериментът с намерението” ни кара да преосмислим какво означава да бъдеш човек. Книгата доказва, че сме свързани с всички и всичко – и това откритие изисква да обръщаме повече внимание на своите мисли, намерения и действия.




Състояние на книгата:  Много добро

Опции за доставка:
до офис на Еконт, с опция "преглед", за сметка на купувача


ПРОДАДЕНА
 

Търсене на книги: