ОБЯВИ ЗА РАБОТА      АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ
Дж. Р. Уорд Ангелският дял

Дж. Р. Уорд Ангелският дял

Цена: 8 лв

Рейтинг на продавача:  няма рейтинг

Анотация
В Шарлмонт, Кентъки, членовете на семейство Брадфорд са каймакът на висшето общество — точно, както и изключителната им марка бърбън. В сложните им взаимоотношения е замесен и дискретният персонал, който поддържа огромния им имот. Нуждата от добър имидж е още по-голяма сега, когато очевидното самоубийство на патриарха на фамилията Брадфорд започва да изглежда все повече като убийство…

Никой не е заподозрян — дори и най-големият син на Брадфорд, Едуард. Проблемите между него и баща му обаче го навеждат на мисълта, че съвсем скоро обвиненията могат да бъдат хвърлени върху него. Когато разследването на смъртта се задълбочава, Едуард започва все повече да се увлича в пиенето, както и в дъщерята на учителя по отглеждане на коне. Междувременно, финансовото бъдеще на семейството е в ръцете на бизнес съперник — жена, която иска Едуард само за себе си.

Всичко обаче си има последствия и всички имат своите тайни. И точно преди залеза на фамилията се появява някой, стоял дълги години в сянка. Максуел се прибира у дома, но дали ще бъде спасител или ще се окаже най-големият от всички грешници?


Състояние на книгата:  Добро

Опции за доставка:
Доставка - в следващ работен ден след поръчка, наложен платеж с опция преглед Еконт




Изпрати съобщение/запитване към продавача »
 

Търсене на книги: