ОБЯВИ ЗА РАБОТА      АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ
Големите убийства на прехода Големите убийства на прехода

Големите убийства на прехода

Цена: 7 лв

Рейтинг на продавача:  няма рейтинг

Автор: Гергана Танева, Чавдар Иванов, София Петрова

Категория: Документалистика

Издателство: Милениум, 2018

Език: Български

Корици: меки

Страници: 176

Формат: 200/130/20 мм

Състояние: Нова. Без забележки



Описание:

В казана на българския преход клокочат престъпни сделки; жертви и организатори на поръчкови убийства; килъри, които сякаш се изпаряват в нищото; войни в подземния свят за разпределение на пазара на наркотици и оръжие. Наказателни бригади, въоръжени с бухалки, пистолети и калашници, вилнеят из страната и изпълняват мръсните поръчки на борците, които са се изкачили по социалната стълба с непозволени средства.Разчистването на сметки е брутално и кърваво.

Мафиотските босове живеят гръмотевично, а смъртта ги сполита мълниеносно. Заобиколени от глутници от гардове, те не успяват да избегнат смъртната присъда и биват изпепелени, когато са в зенита си. Повечето от големите убийства на прехода остават неразкрити и до днес, предизвиквайки неспирно любопитство и генерирайки безброй многопосочни версии, с които ще ви срещне тази книга.



Състояние на книгата:  Отлично

Опции за доставка:
При интерес от Ваша страна, моля пишете на лично съобщение за уточняване на доставката. За град София книгата може да бъде доставена на посочен от клиента адрес, без допълнително оскъпяване. Използваме Еконт, Спиди, Български пощи.




Изпрати съобщение/запитване към продавача »
 

Търсене на книги: