ОБЯВИ ЗА РАБОТА      АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ
Дъщери-майки - С. Б. Лежнева

Дъщери-майки - С. Б. Лежнева

Цена: 5 лв

Рейтинг на продавача: 
 3  (от 2 продажби)
Виж повече за рейтинга на продавача »

Книгата е написана под формата на разговор между една майка и нейната дъщеря, която също ще стане майка. От такава позиция се разглеждат въпроси, свързани с физическата култура и използването й за укрепване на здравето на бъдещата жена, за запазване на нейната творческа активност.
Девойките ще научат ще могат да се занимават с гимнастика навсякъде, при всякакви условия: през време на лятната почивка, когато гледат телевизия, когато плетат, когато се изкачват по стълбите, по пътя от магазина до вкъщи с мрежите в ръце. Практическите съвети ще им помогнат да си изработят красива телесна стойка, правилно да се грижат за ръцете си, за запазят за цял живот краката си здрави.
Наред с личните наблюдения на авторката са използвани и трудове на изтъкнати специалисти в областта на педиатрията, физическото възпитание, педагогиката, хигиената, акушерството. Книгата може да бъде интересна не само за девойките. Много полезни неща ще намери в нея и майката, възпитаваща своята дъщеря, и бабата, чиято внучка расте.
Днес книгата е необходима на девойките, но ще минат години и те отново ще се върнат към нейните страници вече като майки.
Книгата е издадена през 1990 г., съдържа 119 страници, меки корици, отлично състояние.


Състояние на книгата:  Отлично

Опции за доставка:
Еконт или Спиди, опция преглед, наложен платеж, за сметка на купувача




Изпрати съобщение/запитване към продавача »
 

Търсене на книги: