ОБЯВИ ЗА РАБОТА      АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ
Малките големи неща- Джоди Пико

Малките големи неща- Джоди Пико

Цена: 18 лв

Рейтинг на продавача:  няма рейтинг

ЕДНА УЖАСНА ТРАГЕДИЯ
ЕДИН РАЗТЪРСВАЩ СЪДЕБЕН ПРОЦЕС
Рут Джеферсън е акушерка с над 20 години опит, но нищо в него не е могло да я подготви за срещата със семейство Бауер. Бивши скинари и агресивни расисти, те не искат чернокожа сестра да се доближава до новороденото им бебе. От болницата се съгласяват с тях и Рут е отстранена. Малко по-късно обаче се случва ужасна трагедия – детето умира след рутинна операция, а в стаята, преди смъртта, Рут е била забелязана сама с него.
„Малки големи неща“ е роман за омразата и предразсъдъците, за избора, страха и надеждата. Това е една история, която за пореден път осветява грозните пукнатини във фасадата на нашата илюзия, че живеем в справедлив свят.
Може ли човек да бъде наистина безпристрастен? Илюзия ли е справедливостта и има ли лек за разделението и омразата? Могат ли различни етнически групи да живеят заедно, или винаги ще има взаимна омраза, подозрения и невидими стени?
Със съчувствие и хуманност, с дълбок психологизъм и голяма смелост Джоди Пико разглежда тези трудни въпроси и оставя читателите сами да намерят отговорите. Тя открива човешкото и достойното в сърца, иначе изпълнени с омраза и страх, и протяга ръка за диалог и разбирателство.
„Най-важният роман, който Джоди Пико някога е писала.“ The Washington Post

Състояние на книгата:  Добро

Опции за доставка:
Доставката се поема от купувача с опция преглед и тест




Изпрати съобщение/запитване към продавача »
 

Търсене на книги: