ОБЯВИ ЗА РАБОТА      АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ
Приложение на математиката в сродните ѝ предмети и в практиката. Част 1- Ив. Драганов, М. Манев, Ст Приложение на математиката в сродните ѝ предмети и в практиката. Част 1- Ив. Драганов, М. Манев, Ст Приложение на математиката в сродните ѝ предмети и в практиката. Част 1- Ив. Драганов, М. Манев, Ст

Приложение на математиката в сродните ѝ предмети и в практиката. Част 1- Ив. Драганов, М. Манев, Ст

Цена: 18 лв

Рейтинг на продавача: 
 3  (от 2 продажби)
Виж повече за рейтинга на продавача »

Пособието съдържа разнообразни задачи и примери с практическо и производствено съдържание, които могат да се използват от учителя за свързване на обучението по алгебра със сродните предмет и практиката. Освен това то дава възможност да се разнообразят задачите за упражнение и учениците да се запознаят с онези начини на изчисление, които се п рилагат в различните отрасли на народното стопанство. Създава се възможност учителите по-добре да използват учебния материал по математика, като се с подходящи примери се доказва, че математиката задоволява практическите нужди на хората. Пособието може да се използва в извънкласна работа с ученици от седми до дванадесети клас.
Пособието е издадено през 1962 г, твърди корици, 258 страници, отлично състояние на книжното тяло, много добро състояние на корицата, отчислена от библиотека.

Състояние на книгата:  Много добро

Опции за доставка:
Доставка с Еконт или със Спиди, опция преглед, наложен платеж, за сметка на купувача.




Изпрати съобщение/запитване към продавача »
 

Търсене на книги: