Тестове и самостоятелни работи по математика за 3. клас – изд. Булвест Тестове и самостоятелни работи по математика за 3. клас – изд. Булвест Тестове и самостоятелни работи по математика за 3. клас – изд. Булвест

Тестове и самостоятелни работи по математика за 3. клас – изд. Булвест

Цена: 3 лв

Рейтинг на продавача: 
 3  (от 2 продажби)
Виж повече за рейтинга на продавача »

В помагалото се предлагат тестове и самостоятелни работи за входяща, текуща и изходяща диагностика по математика. Те са по новата програма за трети клас. Тестовете и самостоятелните работи са разработени в два варианта. Целта е системно да се проверяват и обективно да се оценяват учебните постижения по математика на учениците от трети клас.
Всеки тест съдържа 5 задачи, а всяка от самостоятелните работи – десет задачи. След десетата задача е поставен специален знак, който да подсеща учениците да извършат самопроверка на работата си. Поместена е и допълнителна задача за учениците с по-бърз темп на работа и не е подходящо тя да се оценява. Ако това пособие се ползва само от един ученик, проверката на знанията и уменията се извършва чрез работата му върху задачите, предназначени за едната група. Задачите от другата група могат да се решат от него след направената проверка с цел работа за отстраняване на грешките. Ако пособието се ползва от двама ученици, чрез знак „ножица“ е показано как да се направи разрязването така, че всеки от тях да получи екземпляр от теста и от самостоятелната работа.
В помагалото не е работено, отлично книжно тяло, леки забележки по корицата.


Състояние на книгата:  Отлично

Опции за доставка:
Еконт или Спиди, наложен платеж, за сметка на купувача, опция преглед
Изпрати съобщение/запитване към продавача »
 

Търсене на книги:  

Още от Учебници