Читанка и учебна тетрадка към читанката за 1. клас по новата учебната програма . Читанка и учебна тетрадка към читанката за 1. клас по новата учебната програма . Читанка и учебна тетрадка към читанката за 1. клас по новата учебната програма .

Читанка и учебна тетрадка към читанката за 1. клас по новата учебната програма .

Цена: 7 лв

Рейтинг на продавача: 
 3  (от 2 продажби)
Виж повече за рейтинга на продавача »

Включените в читанката художествени текстове са подбрани съобразно следните тематични области:
• аз и моята Родина;
• аз и моето семейство;
• аз съм вече ученик;
• аз и природата;
• празници;
• що е то?;
• в света на приказките;
• весели игри;

Включени са 4 урока за нови знания и 16 урока за затвърдяване и обобщаване. Основен акцент в урока за възприемане на художествен текст е изграждането на начални умения за възприемане и интерпретация. Учениците се запознават с характерните жанрови особености на приказката, разказа, стихотворението и гатанката. Учебните задачи са ориентирани към четене с разбиране, подборно четене, устно словесно рисуване, устен преразказ на част от повествователен текст, изразително четене, четене по роли, драматизация, заучаване наизуст на стихотворение. Формира се умение за ориентиране в случката, за открояване на образите на героите в текста. Основна е и задачата за усъвършенстване на четивната техника.
Тетрадката към читанката за 1. клас е предназначена за разширяване и задълбочаване на литературните компетентности на учениците. Всяка страница от тетрадката съответства на тема в читанката.
Включените учебни дейности подпомагат както усъвършенстването на четивната техника, така и процесите на изграждането на първокласника като читател. Тетрадката може да се използва в уроците по четене и за самостоятелна подготовка.
Читанката и тетрадката не са ползвани и са отлично съхранени. Обща цена за комплекта 7 лв


Състояние на книгата:  Отлично

Опции за доставка:
Еконт, опция преглед, за сметка на купувача
Изпрати съобщение/запитване към продавача »
 

Търсене на книги: