ОБЯВИ ЗА РАБОТА      АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ
Книга за учителя по математика за 5. клас Книга за учителя по математика за 5. клас

Книга за учителя по математика за 5. клас

Цена: 5 лв

Рейтинг на продавача: 
 3  (от 2 продажби)
Виж повече за рейтинга на продавача »

Книгата за учителя съдържа обща характеристика на учебника за 5. клас и целите на обучението по математика за този клас. Структурирана е при строго спазване на последователността на темите в учебната програма. Отделено е място за всички нови понятия, включени в програмата. Подробно са представени темите от учебната програма за този клас и връзките между тях. Особено внимание е отделено на трудните за петокласниците обратни задачи от лице на триъгълник. Представени са различни идеи за изясняване на едно и също учебно съдържание, свързано с геометричните фигури, което дава по-големи възможности на учениците да го осмислят и разберат.
Включени са и примерни контролни работи по теми в два варианта, което улеснява учителя при подготовката му за провеждане на самостоятелната работа на учениците.
Книгата за учителя съдържа още „Примерно годишно разпределение” по теми, тип и номер на урока и по месеци.
Книгата за учителя съдържа още „Годишно тематично разпределение”. То е структурирано съгласно изискванията на МОН. Съдържа пореден номер, учебна седмица, тема на урочната единица, очаквани компетентности като резултати от обучението, нови понятия, контекст и дейност за всяка урочна единица, както и методи и форми на оценяване.

Състояние на книгата:  Отлично

Опции за доставка:
Доставка с Еконт или със Спиди, наложен платеж, за сметка на купувача, опция преглед




Изпрати съобщение/запитване към продавача »
 

Търсене на книги: