ОБЯВИ ЗА РАБОТА      АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ
Педагогика - Ю. Бабански Педагогика - Ю. Бабански Педагогика - Ю. Бабански

Педагогика - Ю. Бабански

Цена: 20 лв

Рейтинг на продавача: 
 3  (от 2 продажби)
Виж повече за рейтинга на продавача »

В книгата са разработени методологическите и теоретични основи на ефективната организация на възпитанието и обучението на учениците в училище. Важно място е отделено на въпросите за повишаване качеството на обучение и възпитани, за укрепване на връзката на училището с живота, за преодоляване на формализма при оценяване на резултатите от труда на учители и ученици. Засилено е вниманието към въпросите на идеологическата борба, към разкриване на предимствата на социалистическата педагогика пред буржоазната. На аргументирана критика са подложени буржоазните теории за обучение и възпитание.
Отделни раздели обхващат въпросите: общи основи на педагогиката, дидактиката, теория на възпитанието, управление и ръководство на училището. Книгата е предназачена не само за студенти от педагогическите институти, но и за учители, възпитатели и ръководители в областта на образованието.
Съвместно издание на издателствата Прогрес-Москва и Народна просвета-София от 1988 г, съдържа 606 стр, отчислена от библиотека, твърда подвързия.


Състояние на книгата:  Отлично

Опции за доставка:
Еконт, опция преглед, наложен платеж, за сметка на купувача




Изпрати съобщение/запитване към продавача »
 

Търсене на книги: