ОБЯВИ ЗА РАБОТА      АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ
Ръководство за управление финансите на фирмата: Как парите правят пари Ръководство за управление финансите на фирмата: Как парите правят пари Ръководство за управление финансите на фирмата: Как парите правят пари

Ръководство за управление финансите на фирмата: Как парите правят пари

Цена: 2 лв

Рейтинг на продавача:  няма рейтинг

Освен пожълтелите от времето корици (както е видно от снимката), книгата няма други забележки. Чудесно запазена и много полезна!
Автор: Дезмънд МакФорън; Меки корици; 72 стр.; година на издаване: 1991

Драги читателю,
В ръцете Ви е една книга, която по своя характер, изложение и съдържание е може би първа по рода си в България.
Предназначена е за широк кръг читатели - за тези, които са в бизнеса, както и за всички, които имат желание да получат повече знания.
По наше мнение тя би била разбираема и надяваме се, интересна на всички, завършили средно образование. С едно предупреждение - те трябва действително да искат да изскочат над стандартните, съществуващи начини на мислене, да се освободят от каноните на плановата командна икономика и да нямат по себе си полепналата паяжина на плановите ограничения (а може би улеснения).
Доколкото се излагат икономически постановки и понятия, които до сега не са били или са съвсем малко засегнати в нашата икономическа литература, някои от термините и понятията при превода са "побългарени", предполагаме не в духа на "драсни пални клечица", други просто са транскрибирани на български език. Възможно е да получат гражданственост така, както ги предлагаме. Нали на времето понятието "маркетинг" беше като ерес в нашите научни и бизнес кръгове, но сега то е прието и утвърдено.
Възприета е и е преведена английската (западноевропейска) терминология.Независимо, че пътят на България към пазарна икономика и Европа може да мине през проливи и океани, считаме, че най-близкият път е по суша.
Възможно е, а дори е по-вероятно, да имате доста затруднения във възприемането, разбирането и прилагането на тези все пак не особено сложни теоретични и практически постановки.
Независимата фирма на проф. д-р Дезмънд МакФорън "International Consultants Ltd." е на Ваше разположение, за да кондензира теоретичната мъгла, както и да помогнепрактически при вземането на жизнено важни за бизнеса, в условията на пазарната икономика, решения за инвестиране, както на собствени, така и на привлечени средства.
Трудно, но нали трябва да започнем. На добър път!


Състояние на книгата:  Много добро

Опции за доставка:
Изпращам със Speedy или Еконт с наложен платеж за сметка на купувача. За София може и лична среща. ☺




Изпрати съобщение/запитване към продавача »
 

Търсене на книги: