ОБЯВИ ЗА РАБОТА      АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ
Близо до животните - Вероника Тулпан, Сорина Кусум, Джина Велку Близо до животните - Вероника Тулпан, Сорина Кусум, Джина Велку Близо до животните - Вероника Тулпан, Сорина Кусум, Джина Велку

Близо до животните - Вероника Тулпан, Сорина Кусум, Джина Велку

Цена: 20 лв

Рейтинг на продавача: 
 3  (от 2 продажби)
Виж повече за рейтинга на продавача »

Книгата има роля на учебно помагало за 6-11 годишни деца. Приложени са и методически бележки към учителя (напътствия за правилното и най-ефективно използване на книжката). Помагалото е интерактивно средство за изграждане на хуманно отношение към животните чрез групови занимания, дискусии, конкретни задачи и състезания. Описани са различните групи животни и какво може да представлява ареалът им и поведението им. Как човекът им влияе и може ли да им помогне, ако са в беда. Това дава възможност на учителите да развият допълнителни умения и да се доближат повече до децата, комбинирайки знания от различни предмети (човекът и природата, биология, география и др.) наблягайки на факта, че изграждайки се като отговорни и разумни хора, децата ще могат в бъдеще по-добре да общуват както с животните, кака и помежду си.
Дейности с деца
Дейностите, включени в проекта, обхващат занимания по научаване повече за техния свят и намиране на решения на наболели проблеми чрез дискусии и упражнения. В помагалото има много идеи за извънкласни занимания и разработки на малки проекти в клас.
Съдържание:
1. И животните си имат дом;
2. Животните чувстват;
3. Бездомните и безстопанствените животни;
4. Най-добрият приятел на кучето;
5. Домашните любимци;
6. Животните имат магически сили;
7. Невидимият свят на животните;
8. Животните също работят;
9. Животните могат да бъдат спасени;
10. Ако бях птица;
11. Промяна в поведението на животните;
Анотация от авторите:
Мили деца,
Каним ви на прекрасно пътешествие в пленителния свят на животните. Ще ги опознаете по-добре, ще научите повече за техните домове, какво чувстват, как могат да променят поведението си, как работят и не на последно място ще научите как живеят бездомните животни и какво можете да направите, за да им помогнете.
Също така ще научите интересни неща за магическите сили на животните; ще имате възможност да си представите какво е да си птица и какво може да крие едно листо. Няма съмнение, че това, което ще откриете по време на пътешествието е само малка част от всичко, което може да бъде казано за животните.


Състояние на книгата:  Отлично

Опции за доставка:
Еконт или Спиди, опция преглед, наложен платеж, за сметка на купувача




Изпрати съобщение/запитване към продавача »
 

Търсене на книги: