ОБЯВИ ЗА РАБОТА      АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ
Бягството

Бягството

Цена: 10 лв

Рейтинг на продавача:  няма рейтинг

Росен Иванов Недялков, роден през 1952 г. в малкия град Добрич, споделя своята необикновена житейска история, изпълнена с драматизъм, бунт и непримиримост. В младостта си, той се противопоставя на строгите ограничения на социалистическия режим, като се отдава на любовта си към западната музика и култура. Това го прави мишена за социалистическата милиция, която не приема неговия свободен дух и непокорство. Наричан "лошо възпитан" и "неблагонадежден", Росен е принуден да крие своята идентичност, докато не му се налага да вземе най-трудното решение – да емигрира.

След дълги и изпълнени с опасности премеждия, той успява да избяга от репресивния режим и да намери нов дом в Австралия. Но независимо от успехите и новия живот, който изгражда, Росен не може да забрави своята родина. След години на изпитания, той най-накрая се завръща в България, там, където за първи път е поел глътка въздух, за да сподели своята невероятна история.

Тази книга е не само лична изповед, но и важен исторически документ, който разкрива истината за живота в социалистическа България и борбата на един човек да запази своята идентичност и свобода.



Състояние на книгата:  Добро

Опции за доставка:
Еконт, спиди.




Изпрати съобщение/запитване към продавача »
 

Търсене на книги: