ОБЯВИ ЗА РАБОТА      АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ
Учебник, учебна тетрадка и книга за учителя по Технологии и предприемачество за 5 клас Учебник, учебна тетрадка и книга за учителя по Технологии и предприемачество за 5 клас Учебник, учебна тетрадка и книга за учителя по Технологии и предприемачество за 5 клас

Учебник, учебна тетрадка и книга за учителя по Технологии и предприемачество за 5 клас

Цена: 15 лв

Рейтинг на продавача: 
 3  (от 2 продажби)
Виж повече за рейтинга на продавача »

Издадени през 2016 г, издателство Просвета плюс, отлично състояние. Автори са Георги Иванов и Ангелина Калинова
В книгата за учителя са дадени методически насоки за провеждане на всички теми от учебника. Могат да са полезни на студенти, учители и ученици.
Учебникът включва три типа уроци: за нови знания, за практическа дейност и за упражнение. Текстовете са написани на достъпен за петокласниците език, като в същото време са научно издържани. Уроците за дейности и за упражнения дават възможност на учениците да приложат на практика наученото. В учебника са предложени тестове за входяща и изходяща диагностика и 5 теста, съдържащи въпроси за самооценяване с примерна скала за определяне на постиженията на ученика. Включен е и показалец на новите понятия.

Тетрадката съдържа разнообразни въпроси и задачи към всяка тема за нови знания. Включва приложения от картон и хартия, които ще позволят на петокласниците лесно да изработят предвидените в учебника и учебната тетрадка изделия. Към тетрадката има и пакет с допълнителни материали, съдържащ дървени летвички за изработване на статив, пирончета, разноцветни шнурове за гривна, парче кожа за изработване на ключодържател.


Състояние на книгата:  Отлично

Опции за доставка:
Доставка с Еконт или със Спиди, опция преглед, наложен платеж, за сметка на купувача




Изпрати съобщение/запитване към продавача »
 

Търсене на книги: