ОБЯВИ ЗА РАБОТА      АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ
Учебник, учебна тетрадка и книга за учителя по Човекът и природата за 5. клас изд. Просвета Учебник, учебна тетрадка и книга за учителя по Човекът и природата за 5. клас изд. Просвета Учебник, учебна тетрадка и книга за учителя по Човекът и природата за 5. клас изд. Просвета

Учебник, учебна тетрадка и книга за учителя по Човекът и природата за 5. клас изд. Просвета

Цена: 22 лв

Рейтинг на продавача: 
 3  (от 2 продажби)
Виж повече за рейтинга на продавача »

Автори: Мая Гайдарова, Стефан Манев, Илиян Илиев, Ренета Петкова
Учебникът е богато илюстриран и с висока степен на интеграция между физичното, химичното и биологичното учебно знание. Отразява съвременните постижения на природните науки в достъпен вид за ученици в 5. клас. В уроците са вложени елементи на изследователския, на проблемния и на еволюционния подход. Включени са множество лабораторни и домашни опити и задачи. Има редица упражнения с използване на интернет, както и творчески задачи, свързани с актуални проблеми за опазване на околната среда и човешкото здраве и измерване на различни величини във всекидневието.
Тетрадката съдържа групи от задачи за самостоятелна работа на учениците, съответстващи по съдържание на всеки урок в учебника. Сред тях ще откриете много задачи за ключови компетентности, експериментални и изследователски задачи.
В началото на тетрадката са включени и задачи за преговор и обобщение на основните знания по човекът и природата в 3. и 4. клас, които са основа на учебното съдържание в 5. клас.
Тетрадката може да се използва за самостоятелна работа на ученика в учебните часове и/или вкъщи.
Книгата за учителя съдържа примерни методически разработки на всички уроци. В книгата ясно е показана релацията Държавен образователен стандарт за общообразователна подготовка – учебна програма – урочна единица.
Приложени са: примерно годишно тематично разпределение, учебната програма, тестове за входящ и изходящ контрол, разработени в два варианта.


Състояние на книгата:  Отлично

Опции за доставка:
Доставка с Еконт или със Спиди, опция преглед, наложен платеж, за сметка на купувача




Изпрати съобщение/запитване към продавача »
 

Търсене на книги: