ОБЯВИ ЗА РАБОТА      АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ
Учебник и книга за учителя по Музика за 5. клас  Учебник и книга за учителя по Музика за 5. клас  Учебник и книга за учителя по Музика за 5. клас

Учебник и книга за учителя по Музика за 5. клас

Цена: 22 лв

Рейтинг на продавача: 
 3  (от 2 продажби)
Виж повече за рейтинга на продавача »

Автори: Вяра Сотирова, Росица Драганова, Галунка Калоферова, Здравка Матеева. Изданието е от 2016 г.
Съдържанието на учебника е структурирано в раздели, всеки от които започва със снимки и въпроси за наблюдение в извънучилищна обучаваща среда – нов елемент в учебната програма. Рубриките „Основни знания“, „Онагледяваща схема“, „Ново понятие“, „Пояснителен текст и допълнителна информация“, „Речник на непознатите думи“, „Музика за изпълнение“, и „Музика за слушане“ са подчинени на логичния преход от една към друга тема, с постепенно усложняване, възможност за затвърдяване на понятията и усъвършенстване на уменията.
Учениците са поставени в активна позиция, провокирани са техният интерес, креативност, творчески потенциал, разширява се кръгозорът им. Музиката за пеене и за слушане е интересна и разнообразна. Формулирани са въпроси и задачи, които изискват проучване и изпълнение на разнообразни практически дейност. Всички задачи и дейности са проверени в реална среда с ученици, на които авторите преподават.
Книгата за учителя съдържа обща методическа част и кратки насоки и препоръки за работата по всеки урок с включени идеи и за допълнителни видео- и аудиоматериали в помощ на учителя, примерно годишно разпределение и нотния и поетически текст на песните за изпълнение. Препоръчаните методи на работа подпомагат предварителната подготовка на учителя и гарантират постигане на очакваните резултати от максимален брой ученици.


Състояние на книгата:  Отлично

Опции за доставка:
Доставка с Еконт или със Спиди, опция преглед, наложен платеж, за сметка на купувача
Изпрати съобщение/запитване към продавача »
 

Търсене на книги: