ОБЯВИ ЗА РАБОТА      АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ
Географията в моя свят. Въпроси и задачи за контрол и самоконтрол 5-8 клас Географията в моя свят. Въпроси и задачи за контрол и самоконтрол 5-8 клас

Географията в моя свят. Въпроси и задачи за контрол и самоконтрол 5-8 клас

Цена: 3 лв

Рейтинг на продавача: 
 3  (от 2 продажби)
Виж повече за рейтинга на продавача »

Автори са Росица Георгиева Гайтанджиева, Даниела Петкова Ангелова-Ганчева, Нели Маринова , Искра Петкова Костадинова, Елена Емилова Томова
Обем: 160 стр.
Формат в мм.: 205х260
Издател: ИК "Просвета" през 1999 г.
Мека подвързия

Всички събития по света и около нас имат географски измерения. Съобразявайки се с това, всеки ден ние вземаме важни решения, свързани с бита и отдиха, с професията, с образованието ни и т.н. Ние трябва да знаем КЪДЕ и ЗАЩО стават събитията ако искаме да направим своя живот и живота на другите по-добър.
Подготовката по география ви осигурява знания, умения, идеи, нагласи, способности или т. нар. географска култура, за да действате разумно в географското пространство. Книгата, която държите в ръцете си, ще доближи повече географията до вашия свят. И още нещо - с нейна помощ ще разберете до каква степен сте подготвени по география.
Въпросите и задачите са подредени в отделни части и теми, в съответствие с учебния материал, който изучавате. Те са с различна степен на трудност. В много случаи не изискват само да знаете учебния материал, а провокират мисленето ви и ви насочват да вземате решения и да действате в различни ситуации. В книгата има еталон, който съдържа верните отговори или ориентири за верните отговори, необходими за самопроверката, и речник на правилата, които се изучават по география в прогимназията. Те ще ви помогнат да отговорите правилно на много от въпросите и задачите.


Състояние на книгата:  Отлично

Опции за доставка:
Еконт, опция преглед, наложен платеж, за сметка на купувача




Изпрати съобщение/запитване към продавача »
 

Търсене на книги: